• Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Deodorant zonder aluminium

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 14:23

Een deodorant zonder aluminium en andere rare stoffen; het kán!

Wist je dat 60% van wat je op de huid smeert, ook in je lichaam terecht komt? Om die reden wil ik geen producten op mijn huid smeren die vol zitten met troep. 

Toen ik zelf kennis maakte met de deodorant van Loveli, was ik gelijk verkocht aan het verhaal, de ingrediënten, geuren en natuurlijk ook de schattige verpakking!
De eerste keer dat ik de deo stick gebruikte, moest ik wel even wennen. Ik was namelijk een deodorant in spray vorm gewend, en daarom was een stick ineens wel heel anders in het aanbrengen. Ook merkte ik dat ik de eerste week meer transpireerde dan normaal, hierover heb ik op de website gelezen dat dit normaal is: het lichaam werkte namelijk eerst alle opgehoopte afvalstoffen eruit, die door de blokkade (aluminium) er voorheen niet uit konden.

 

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert dus je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Less is more.

Deze regel geldt echt voor de deodorant van Loveli. In het begin heb je de neiging om lekker veel en dik te smeren, maar dit is écht niet nodig. Sterker nog; hierdoor zal hij minder goed zijn werk doen!
Iedere dag twee dunne streepjes aanbrengen is voldoende, zo gaat hij ook nog eens lang mee.
Daarnaast is Loveli ook nog milieubewust, want de deodorant is hervulbaar.

Je shopt de deodorant van Loveli hier.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.